Arrangera event till jobbet?

Är det till att arrangera ett event till jobbet? Ibland behöver man en lokal utanför kontoret, om man till exempel ska ordna med en bokkrelease, en ny produkt som man ska introducera för nya kunder. Då är det ibland nödvändigt med en annan och festligare lokal än den man har på jobbet. En festlig lokal som man till exempel kan boka är lokalen Bryggarsalen som ligger i Stockholms innerstad, nära för alla dem som pendlar ut till förorterna och nära till nöjeskvarteren för dem som vill fortsätta festligheterna någon annanstans i city.

Fira i historisk plats i innerstaden

Bryggarsalen är ett mer än 100 år gammalt bryggeri vid Norrtuöö sp, rymmer upp till 200 gäster, sittande vid middagsbord och 350 gäster som minglar på något cocktail-party. Bryggarsalen erbjuder  en miljö från 1800-talet, med åtta meter i takhöjd, panoramaförnster och underhållning från en scen för både musikband och stand-up-artister. Här kan man även dansa till DJ eller levande band. Här kan man få en tre-rätters middag eller en buffé- På Bryggasalen lagas mat på råvaror från ekologiska gårdar, närodlade grönsaker och öl som påminner om den öl man en gång bryggde i Bryggarsalen. Bryggarsalen går utmärkt att hyra och beställa catering från valfri restaurang om man så önskar. Priset är drygt 20.000 kronor för en kväll men beställer man maten till festen, ingår lokalhyran i priset för både mat och dryck.

Allt finns på plats

Här finns allt som man kan önska för att kunna fira det som man b ehöver fira. Då ingår hyran för lokalen, fstmiddag, drycker och det går även att anlita en DJ för 7.500 per kväll och då ingår precis allt som krväs till en DJ; ljus, ljud, transport och musikunderhållning. Bestälelr man maten ingår även personal till middagen, städning och tillgång till scenen, en skärm för projektor för film- eller bildvisning. 

Hyra lokal i Stockholm inte svårt

Vill du inte hyra Bryggarsalen kan du även hyra andra festlokaler i Stockholms abosluta innerstad. Tar du kontakt med någon som har tillgång till flera olika festlokaler i Stockholm, kan du välja mellan allt från att hyra Operasalens matsal, båt som tar er ut till Stockholms skärgård, eller Rustningskammaren som festlokal. Allt är möjligt för den som tar kontakt med någon av arrangörerna som har tillgång till en festlokal i Stockholm. När du väl hittar rätt festarrangör kommer du säkerligen att vilja ta kontakt med dem igen när du behöver arrangera fester eller event på jobbet.

18 Feb 2019