Fixa fest oftare, med catering

Tillhör du också de som älskar fester, men inte orkar eller hinner ordna egna? Festen stannar ofta i huvudet som ett önsketänkande. Så fort du börjar planera inser du att det blir för jobbigt?

Festa mer och bekymra dig mindre - Anlita catering för dina evenemang

För alla som vill ordna mysiga mingel eller större fester och inte hittat tiden och orken, finns catering som en perfekt lösning. Tänk på ett tillfälle som du skulle vilja fira, eller bara träffa dina vänner. Visst har det ibland blivit av, men då har du varit så upptagen med att maten ska lagas, bäras fram och fyllas på, så du har knappt något minne av festen. För att allt ska klaffa har du sprungit fram och tillbaka och knappt suttit ner. När festen är över är du helt slut. Det är klart att det dröjer till nästa gång. Men så behöver det inte vara. Genom att anlita en cateringfirma såsom cafeboulevard.se, överlåter du den jobbiga delen på dem och kan själv delta och ha roligt. Du behöver alltså inte bli utarbetad. Visst låter det lockande och visst kan man ha fler fester då?

Små mysiga tillställningar

Även en liten sammankomst på kanske fem, sex personer, kräver en insats i köket. Ett litet mingel i advent låter trevligt, men vad ska man bjuda på? Under advent är det till exempel många som vill träffa vänner och mysa i vintermörkret. Beställ då catering med jultema. Vad sägs om smörrebröd med julskinka, smörstekta äpplen och senap, västerbottenpaj med picklad rödlök, köttbullar med rödbetssallad och tunnbröd med renstek och pepparrot. Vips har du skapat julkänsla utan att stressa och svettas i köket. Eller vad tycker du om rågbröd med smetana och sikrom, röra på renstek med gräslök med pepparrot i portionsskålar, mjuk pepparkaka med ädelost, granatäpple och valnötter och slutligen surdegsbröd med chèvre och björnbärsmarmelad. Vilken fest!

2 Sep 2023