När ni vill ha festen på annan ort

Ibland vill man göra något riktigt extra till festen, och kanske förlägga den på annan ort. Det sker ofta när man ställer till med bröllop. Då vill ofta brudparet att festen ska vara på något annat ställe än i kyrkan. Det är inte alla kyrkor som har församlingshem som passar för bröllop. När man ställer till med bröllop vill man ofta ha en festlig och vacker lokal där man äter och dricker gott. Kanske man har dans efter maten och vill ha ett band, eller en DJ som får igång gästerna på dansgolvet. Ska man då få gästerna att komma till det andra stället kan man hyra en buss som tar alla dit. På det sättet ser man till att ingen kommer på avvägar eller inte hittar. Alla har inte bil, framför allt om man bor i en storstad, som Stockholm. Läs mer om att hyra buss i Stockholm på: https://www.hyrabussstockholm.se

Åka iväg på företagsevent

Det är inte bara till bröllop som man kanske vill ha festen på annat ställe. Många företagsevent planerar festen från kontoret. På det sättet ser man till att personalen kommer bort, man får ändrade relationer genom att förflytta alla till ett ställe som är nytt för dem. Personalen slappnar av, blir mer inställda på att ha roligt och kan lämna jobbet bakom sig. Ibland kan det vara avgörande för sammanhållningen på ett företag att få personalen att göra annat. Ibland kan man få negativa förhållanden på ett företag och ett sätt att lösa upp dem kan vara att åka bort och göra roliga saker, äta tillsammans – och inte minst dricka tillsammans kan göra underverk på en arbetsplats.

Buss kan få alla med sig

Även då kan man hyra en buss, då man tar tillvara tiden som det tar att förflytta sig från det ena stället till det andra. Företagseventet kan starta redan i bussen och verksamhetsledaren kan göra roliga frågesporter ombord på bussen.

Fest innebär att äta gott

Vid alla dessa händelser behöver man äta gott. Antingen besöker man en restaurang som man vet erbjuder god mat, eller så bestämmer man sig för att ta in catering till festen. En bra idé är då att ta in en buffé. Många har laktosintolerans, eller är känsliga för gluten. Någon annan är vegan, vegetarian eller avhåller sig från att äta griskött. Har man då en buffé kan alla hitta något som de kan och vill äta. Vill man hitta mat som inte innehåller gluten och som innehåller mycket grönsaker kan man med fördel då välja en libanesisk buffé, eller mat från Asien, där man äter mycket grönsaker och varken har laktos (mjölk, eller ost) eller gluten (vetemjöl) i maten.

13 Feb 2018