Tapas mättar hungriga magar i Stockholm

Du som är hungrig i stan behöver inte vara det särskilt länge till. Här kan du stilla din hunger med klass på restaurangen som serverar Stockholms bästa tapas.

Du som vandrar runt på Stockholms gator och är sugen på något litet att äta bör genast slopa alla planer på att ta en hamburgare på Donken eller korv på Pressbyrån. Även småätandet bör ske med klass, och allra högsta klass erbjuder stadens tapasrestauranger. Där kan du äta dig mätt lätt med rätt rätt.

Det fina med tapas är att du kan anpassa din måltid efter hur hungrig du är. Du kan välja och vraka bland en mängd smårätter på menyn, och beställa in fler efterhand om du märker att du var hungrigare än du trodde. Vilket du sannolikt kommer märka, inte minst för att tapas är så himla gott.

Ring dina vänner – du har hittat stans bästa tapas!

Har du dessutom turen att trilla in på restaurangen som serverar Stockholms bästa tapas kan du vara säker på att det kommer bli en helkväll vid middagsbordet. Ring in dina vänner och be dem ansluta. Tapas äts nämligen allra helst i grupp, under vilda diskussioner om vem som varit fräck nog att ta sista köttbullen.

Just den diskussionen är det rätt lätt att få stopp på, i och för sig. Det är bara att beställa in en till skål köttbullar i tomatsås. Och ta en patatas bravas till när ni ändå håller på. Och en liten bläckfisk. Och några färsspett. Och oliver. Och de marinerade champinjonerna!

28 May 2022